Bejelentésbaratienergia.5mp.eu
"Mindent a gyógyulásért"

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!


A mai rohanó világban sajnos az emberek saját magukra egyre kevesebb figyelmet fordítanak.
A stressz, kapkodás, idegeskedés és mérgelődés nagyon erős negatív energiák, amelyek súlyosan károsítják egészségünket. A harmónia fenntartásához nagyon fontos az egészséges életmód, de a testi egészség elengedhetetlen alapja a lelki egyensúly.
Ezen egyensúly megteremtésére nyújt segítséget a reiki energiával való kezelés. Ez egy alternatív gyógymód, egy intelligens energia, amely ott fejti ki hatását a szervezetben, ahol szükséges. A kezelés kézrátétellel történik, mely elsődlegesen a finom energia testünkre hat, majd ezután történik a test gyógyulása. A kezelések időtartama egyénenként változó (1-2 óra).


Szeretettel várom a reiki iránt érdeklődőket tanfolyamaimra is, akik ezen gyógymódokkal szeretnének foglalkozni.


Időtartama:

 1. reiki szint: 1 napos

 2. reiki szint: 2 napos

 3. reiki szint: 1 napos (mester szint)


Pár szót a reinkarnációról:
A reinkarnációs terápia lényege, hogy megértsük, mire figyelmeztet, mit akar, üzeni valamely problémánk-betegségünk. Az összes probléma bennünk van és a megoldás lehetősége is. A regressziós technika segít hozzá férni a tudatalattihoz. Ahol mélyen gyökereznek az emlékeink (előző életeink emlékei is).  A reinkarnációs regressziónál azokkal az emlékekkel foglalkozunk, amelyek összefüggésben vannak, okai lehetnek jelenlegi problémáinknak. A probléma megoldás a regressziós élmény utáni terápiás feldolgozásban rejlik. Megtudhatjuk, mi a feladatunk jelen életünkben, min kell változtatnunk boldogulásunk érdekében.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!